Tu wyladuje reklama before the post POSTS

Klaudia Jachira została wybrana posłanką z ramienia KO. W związku z tym musiała ujawnić swoje oświadczenie majątkowe. Informacjom tym przyjrzał się „Super Express”. Z przedstawionych danych wynika, że Klaudia Jachira zgromadziła na koncie 38 tys. zł. Posiada również 2 tys. euro, 1 tys. dolarów i 180 funtów. To jednak nie wszystko, czym dysponuje kontrowersyjna parlamentarzystka.

Klaudia Jachira jest także właścicielką mieszkania o powierzchni 34,5 m2 o wartości 230 000 zł. W dodatku posiada samochód marki Renault Clio Storia z 2008 roku.

Sama Jachira określiła, ile ze zgromadzonego majątku to zarobki z działalności „satyrycznej”.

Tu wyladuje reklama w okolicy post adinserter

Z oświadczenia możemy się dowiedzieć, że do końca października na prześmiewczych filmikach i komentarzach zarobiła 12 tys. zł, czyli średnio 1200zł miesięcznie, które otrzymywała z pomocą portalu Patronite.

Natomiast w minionym roku z tytułu umów zlecenie i o dzieło zgromadziła kwotę 17 tys. zł.

Klaudia Jachira w swoich nagraniach atakuje głównie Prawo i Sprawiedliwość oraz prezesa Kaczyńskiego. Często nie szczędzi sobie komentarzy wobec Kościoła katolickiego, a jej działania mają charakter antyrządowy i antyklerykalny. Poprzez swoje wystąpienia zyskała wielu zwolenników, jak również przeciwników, którzy kpią sobie z posłanki w Internecie. Jachira stała się częstym obiektem memów i żartów politycznych.

źródło: wmeritum.pl, o2.pl

Tu wyladuje reklama w okolicy post adinserter

Tu wyladuje reklama after post POSTS

(Visited 6 times, 1 visits today)
Przeczytaj również:  Kidawa-Błońska promowana przez PO na Twitterze. Jaśkowiak pominięty: "Jestem lekko zniesmaczony"

Tu wyladuje reklama w okolicy post PO zawartości Adinserter

Please enter your comment!